Gå direkt till innehållet
Kvinna tittar på böcker i bokhylla. Hon syns genom ett hålrum i bokhyllan.

Specifik sida för bibliotekschefer

Nu har Digiteket skapat en sida som vänder sig specifikt till dig som bibliotekschef.

Genom initiativet sträcker vi ut en hand för ett ökat samarbete mellan Digiteket och dig som bibliotekschef. Som ledare har du en viktig roll att fylla när det kommer till medarbetarnas omvärldsbevakning och kompetenshöjning samt i hur du kan hjälpa dina medarbetare att på ett strukturerat och strategiskt sätt ta sig an dessa uppgifter i tjänsten. Ta gärna några minuter för att se hur du och Digiteket i samverkan kan skapa bättre förutsättningar för kompetensutveckling för dig, dina medarbetare och din verksamhet genom att klicka dig vidare till sidan Till dig som bibliotekschef – Digiteket.

På den här sida sidan får du läsa mer om

  • hur det står till med omvärldsbevakningen på de svenska folkbiblioteken
  • Digitekets roll för omvärldsbevakning, kompetenshöjning och likvärdighet
  • chefens viktiga roll i kunskapsdelning
  • hur Digiteket kan stötta och stärka dig i din roll som bibliotekschef
  • vad du som chef kan göra och bidra på ett enkelt sätt
  • konkreta tips.

Under rubriken Aktuellt vill vi särskilt tipsa om hur du och dina medarbetare kan tänka i samband med projektredovisning av Läsfrämjandelyft för folkbibliotek våren 2024. Se till att era erfarenheter kommer fler i Bibliotekssverige till del – via Digiteket!

Du är alltid välkommen att höra av dig för att ställa frågor, bolla idéer samt för att få hjälp och stöd i hur du kan komma vidare i användandet av Digiteket som en resurs tillsammans med dina medarbetare. Bli inte heller förvånad om vi hör av oss igen. Din återkoppling är en del av vårt uppdrag och därför värdefull för oss!

Hälsningar
Digitekets redaktion

Kommentarer

Hjälpte detta dig?

Digiteket-redaktionen vill gärna veta mer om hur du har använt artikeln.


Fält markerade med * är obligatoriska. Redaktionen granskar kommentarer innan de publiceras. Din e-post kommer inte publiceras.