Gå direkt till innehållet

Ny kursomgång för chefer: Strategisk utveckling av läsfrämjande på folkbibliotek

”Är du nyfiken på hur man kan arbeta med strategiska perspektiv på läsfrämjande? Vill du ta ett kliv framåt i din kommunikation kring bibliotekets roll i att främja barns och ungas läsning? Vill du utveckla dina kunskaper kring att leda och organisera kollegialt lärande? Om du är chef eller har en befattning som biblioteksledare på folkbibliotek då är den här kursen för dig! ” skriver Bibliotekshögskolan – Högskolan i Borås på kurssidan.

Då kursen ”Strategisk utveckling av läsfrämjande på folkbibliotek” haft högt söktryck har Bibliotekshögskolan, Högskolan i Borås valt att ge kursen en gång till, med start hösten 2024.

Kursen ”Strategisk utveckling av läsfrämjande på folkbibliotek” genomförs i samarbete med övriga lärosäten med biblioteks- och informationsvetenskaplig utbildning. Kursen är en del av Kulturrådets regeringsuppdrag Läsfrämjandelyft för folkbibliotek 2021-2023

Nu är kursen öppen för anmälan, med sista anmälningsdatum 27 maj 2024. Läs med och anmäl dig på Kurs för bibliotekschefer: Strategisk utveckling av läsfrämjande på folkbibliotek – Högskolan i Borås (hb.se)

Kommentarer

Hjälpte detta dig?

Digiteket-redaktionen vill gärna veta mer om hur du har använt artikeln.


Fält markerade med * är obligatoriska. Redaktionen granskar kommentarer innan de publiceras. Din e-post kommer inte publiceras.