Gå direkt till innehållet

Välkomna till boksläpp av MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling

Äntligen är det dags för boksläpp av MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling. Tre praktiska exempel utgiven av Regionbibliotek ÖstergötlandEn bok som berättar på ett inspirerande sätt om hur man kan använda MIK-jam som en metod för att hjälpa biblioteken i sitt uppdrag att främja bildning och demokratins utveckling, och omsätta det i praktiken.

I boken får du följa tre exempel på hur ett MIK-jam kan genomföras.  Den 17 maj bjuder vi in till boksläpp där författarna själva berättar om uppkomsten av metoden och hur det var att genomföra de olika MIK-jammen. Boken kommer snart finnas tillgänglig att läsa för alla, håll utkik på Digiteket.

Hur kan man omsätta stora ord och visioner till praktisk verkstad där man kan föra kunskaper och färdigheter vidare till kommuninvånaren?

Karin Nielsen Lundin, Anna Danielsson Marika Alneng, Linda Sävhammar och Martin Törnros.

Deltar i samtalet gör: Martin Törnros (Interaktiva rum), Anna Danielsson och Karin Nielsen Lundin (Alléskolan, Åtvidaberg), Linda Sävhammar (Regionbibliotek Östergötland) och Marika Alneng (redaktör).

Sändningen sker här på Digiteket den 17 maj klockan 15, anteckna i din kalender!

YouTube

Genom att starta denna video så accepterar du Youtubes integritetspolicy och accepterar att de kommer använda kakor. By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Läs mer

Starta video

Vill man ställa frågor till panelen under tiden mejlar ni dem till ola.nilsson@malmo.se under sändningens gång.

Vår samlade berättelse om MIK-jam som metod är en handfast beskrivning av samverkan, kreativ problemlösning och verksamhetsutveckling. Allt med våra användare i åtanke.

Vill du beställa boken?

Beställning av boken MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling görs via Regionbibliotek Östergötland på e-post: regionbibliotek@regionostergotland.se

Den kommer även finns tillgänglig för nedladdning hos Regionbibliotek Östergötland.

Varmt välkomna!