Efter genomförd liveströmLektion fyra

Efter att du genomfört er ström hittar du den under Återuppspelning av liveinnehåll i studioläget av Youtube.  Liveströmmar som varit offentliga kommer att ligga kvar tillgängliga för andra att titta på i efterhand om ni inte ändrar synligheten till privat eller olistad, eller raderar videon.

Håller man markören över den aktuella videon och väljer den lilla pennan kan man ändra beskrivning, rubrik och annan metainformation om videon samt texta den om man så vill i efterhand.

 

Glöm inte att du behöver anmäla din livesändning till Myndigheten för press radio och tv:

Registrering av livesändningar på nätet?

Om du loggar in kan du spara dina framsteg och få personligt rekommenderade kurser.

Författare: Ola Nilsson

Publicerad: 17 april, 2020