MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling. Tre praktiska exempel

En sprillans färska bok om det kreativa metoden MIK-jam finns nu tillgänglig. Författarna diskuterade boken och des tillkomst i ett boksläppssamtal live på Digiteket som du nu kan se i efterhand. Boken innehåller konkret metodmaterial och inspiration om hur du själv kan genomföra ett MIK-jam.

Äntligen är boken MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling. Tre praktiska exempel släppt och utgiven av Regionbibliotek Östergötland.  En bok som berättar på ett inspirerande sätt om hur man kan använda MIK-jam som en metod för att hjälpa biblioteken i sitt uppdrag att främja bildning och demokratins utveckling, och omsätta det i praktiken.

I boken får du följa tre exempel på hur ett MIK-jam kan genomföras.  Den 17 maj bjöd Digiteket vi in till boksläppsfest där författarna själva berättade om uppkomsten av metoden och hur det var att genomföra de olika MIK-jammen. Du kan nu också se samtalet i efterhand.

Hur kan man omsätta stora ord och visioner till praktisk verkstad där man kan föra kunskaper och färdigheter vidare till kommuninvånaren?

Karin Nielsen Lundin, Anna Danielsson Marika Alneng, Linda Sävhammar och Martin Törnros.

Deltog i samtalet gjorde Martin Törnros (Interaktiva rum), Anna Danielsson och Karin Nielsen Lundin (Alléskolan, Åtvidaberg), Linda Sävhammar (Regionbibliotek Östergötland) och Marika Alneng (redaktör).

YouTube

Genom att starta denna video så accepterar du Youtubes integritetspolicy och accepterar att de kommer saamla in viss data om dig genom att sätta kakor. Om du klickar i "Kom ihåg" behöver du inte upprepa ditt val för varje video. By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Läs mere

Starta video

Vill du beställa boken?

Beställning av boken MIK-jam – en kreativ metod för verksamhetsutveckling görs via Regionbibliotek Östergötland på e-post: regionbibliotek@regionostergotland.se

Du kan också ladda ner den som pdf från Regionbibliotek Östergötland.