Biblioteket bortom bokhyllan – Andie Nordgren

Biblioteket bortom bokhyllan är fortbildningskonferensen som Biblioteken i Malmö presenterar i samarbete med Region Skåne. Andie Nordgren föreläser om hur vi kan samskapa innovativt tillsammans med dem vi arbetar för. Andie Nordgren jobbar i spelbranschen, designar för deltagande och tänker kring inflytande och handlingsutrymme. Andie ställer relevanta frågor om vem vi jobbar för, samt om vårt institutionella ego riskerar att komma i vägen för att kunna möta våra besökares behov.

Andie Nordgren ställer frågor om vem vi jobbar för, samt om vårt institutionella ego riskerar att komma i vägen för att kunna möta våra besökares behov.

Andie Nordgren

Andie Nordgren jobbar i spelbranschen, designar för deltagande och tänker kring inflytande och handlingsutrymme. Lär dig konkreta verktyg och tankemodeller för medveten analys och design av deltagande genom att ta del av Andies föreläsning. 

Tidigare var Andie chef för det massiva science-fictionspelet EVE Online och jobbar nu på spelmotorföretaget Unity. Andie pratar om hur institutionellt ego kan göra att man missar möjligheter att designa för deltagande och utökat handlingsutrymme.